[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[Web Creator] [LMSOFT]
2
Paca Rodrigo
Inici
Música
Qui sóc
Vaig néixer a Barcelona, ​​en el si d'una família andalusa. El meu pare era "cantaor", de l'escola de Marchena i va ser un bon treballador. La meva mare una modista creativa i lluitadora.

La veu i el cos, el cant i la dansa, són els llenguatges artístics que defineixen la meva formació acadèmica.

He estudiat a Barcelona (La Fàbrica i Taller de Músics), a USA al Boston Conservatory of Music and Dance. A Amsterdam (Holanda), al Opleiding Modern Dance, a Florència (Itàlia) amb Grup O.
He estudiat cant i tècnica vocal amb Maya Mayska, mestra i soprano de l'escola clàssica de Berlín i amb Joaquim Prou ​​Prou ​​i formada en dos nivells en la tècnica Voice Still Craft amb Viv Mannin, Helen Rowson i Paul Farrington.

Incansable buscadora, he observat i après de la interpretació. He fet un camí d'investigació i experimentació intentant trobar un llenguatge personal artístic que ara resumeixo en la veu cantada. Em defineixo autodidacta.

Em vaig iniciar professionalment en l'any 1981 al Teatre de la Belle Epoque a Barcelona amb un espectacle de Cabaret i el 1983 vaig participar a la Marató d'Espectacles a Barcelona on em va presentar sent autora i interpretant la meva primera performance "El Sac".
Amb un esperit inquiet i curiós, amb ganes de descobrir, compartir i experimentar, he col · laborat amb artistes de diferents llenguatges artístics treballant la veu i el cant amb la dansa, l'expressió corporal, l'actor, la imatge i la pintura.

Durant 25 anys he estat al costat de Joan Baixas compartint una vida tant familiar com artística. He col · laborat en els seus espectacles, interpretant i component temes vocals per a l'obra visual i teatral de l'artista. De la nostra relació van néixer dos fills.

He obert i dirigit el Centre Artístic de la Veu INTUIT a Sant Celoni, des d'on vaig iniciar un projecte relacionat amb la formació i creació en activitats i llenguatges artístics relacionats amb la veu.

Especialista en veu, fent classes i cursos relacionats amb la veu cantada, des de la necessitat expressiva, terapèutica o musical.

Des de l'associació Intuit, he dirigit i organitzat el Festival de les Veus a Sant Celoni, sent ara la quarta edició, amb la intenció d'establir una comunicació popular des del cant i motivar l'interès i la curiositat per aquest art donant a conèixer l'instrument de la veu i les seves possibilitats en el món artístic i musical.

Combino la creació amb l'ensenyament gaudint de tots dos.

En el treball de la creació, en la meva tasca d'interpretar i compondre, busco en l'essència, en el fons, per així trobar bellesa: la bellesa del trobat.
Escena
Contacte
Agenda
Cursos
Fotos